1/5/18

Νίκος Γκάλης όπως λέμε ...Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκάλης Κολοκοτρώνης

 

Ως γνωστόν, στο παρόν, είμαστε ...φόλα ΠΑΟΚτσήδες.

Δεν μπορούμε όμως να μην αναγνωρίσουμε ότι στο πρόσωπο του Νίκου Γκάλη ο νεοέλληνας απέκτησε την αυτοπεποίθηση να πιστέψει ότι μπορεί να σταθεί επάξια απέναντι στους ευρωπαίους! 

Θεωρούμε ότι ο ρόλος του Γκάλη, στον ψυχισμό του νεοέλληνα ήταν καθοριστικής σημασίας και θα μπορούσε να συγκριθεί - ο Θεός να μας συγχωρέσει για την σύγκριση - με τους ήρωες της Επανάστασης του 1821!

Ξέρουμε ότι η θέση αυτή, θα προκαλέσει αντιδράσεις αλλά δεν πρόκειται για θεωρία αλλά για βίωμα μιας ολόκληρης γενιάς!

Ως το 1987, κοιτούσαμε τους ευρωπαίους σαν παρείσακτοι...

Μετά άλλαξαν όλα... 

Όταν καταστούμε άξιοι, θα έχουμε έναν τέτοιο ηγέτη και στην πολιτική!

Και θα μεγαλουργήσουμε ξανά! 

 

Σήμερα οι ανάξιοι της πολιτικής προσπαθούν να κλέψουν από την αξία του...

«Είμαι ο Νίκος Γκάλης και κάποιοι δεν είναι καλά»! (pic)

3 σχόλια:

 1. Ανώνυμος1/5/18, 2:45 μ.μ.

  Όταν οι άνθρωποι ζουν με σύνεση τότε τους προστατεύει ο Θεός και δεν έχουν να φοβηθούν κανέναν. Όσο μικρό και αν είναι το κράτος και όσο και δυνατός και αν είναι ο εχθρός. Κοίτα στην Παλαιά Διαθήκη τον Δαυίδ, έκανε καταμέτρηση στα στρατεύματά του και οργίστηκε ο Θεός με αυτή του την πράξη. Δεν ήταν φυσικό να κάνει καταμέτρηση; Για τον Θεό δεν ήταν. Γιατί έδινε βάση στον αριθμό της δύναμής του και όχι στη δύναμη του Θεού.

  Είναι απαίτηση Του να δίνουμε βάση στη δύναμή Του και όχι στις δικές μας δυνάμεις.

  Μόνο η μετάνοια παιδί μου θα σώσει το έθνος μας. Και μετάνοια σημαίνει σταματάμε την αμαρτία και εμπιστευόμαστε την πορεία μας στα χέρια του Θεού.

  Νομίζεις τώρα, έτσι όπως είναι τα πράγματα αν βγει όλος ο Ελληνικός λαός στους δρόμους ότι θα καταφέρει τίποτε; Και αυτή η κυβέρνηση να φύγει θα έρθει άλλη χειρότερη. Είναι θολωμένη η διάνοιά μας και δεν ξέρουμε τι πρέπει ή ποιόν πρέπει να διαλέξουμε. Και εκλογές να γίνουν στα ίδια χάλια θα πέσουμε γιατί «Κατά την καρδία του λαού και οι άρχοντες αυτού». Δεν έχουμε ηγέτη να μας οδηγήσει. Το καταλαβαίνεις πόσο φοβερό είναι αυτό που σου λέω.

  Δέκα εκατομμύρια Έλληνες και δεν υπάρχει ένας σωστός άντρας να μπορέσει να οδηγήσει την Ελλάδα. Δεν αξίζουμε να έχουμε σωστό ηγέτη και έτσι δεν μας εμφανίζει ο Θεός τον άνθρωπο που χρειαζόμαστε. Όταν καταλάβουμε τα λάθη μας και αρχίσουμε να μετανοούμε τότε θα ξεχειλίσει η οργή από μέσα μας. Τότε θα δει ο Θεός την θέλησή μας για το καλό και θα γίνει το «ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ ΦΩΝΗ ΘΕΟΥ»

  Και τώρα είμαστε οργισμένοι. Ξέρεις γιατί; Γιατί μας χαλάσανε τη ζωούλα μας, τη βόλεψή μας, δεν είναι η μορφή της οργής που πρέπει να αισθανόμαστε.

  Παιδεία εκκλησιαστική και ιστορία χρειαζόμαστε. Αλλά ποιος θα τη μάθει στον κόσμο; Σήμερα οι άνθρωποι είναι σαν ένα χωράφι που περιμένει να το σπείρεις αλλά δεν υπάρχουν σπορείς. Γι αυτό θα ξεχειλίσει η οργή του Θεού επάνω μας και η εκκαθάριση θα ξεκινήσει από το ιερατείο.

  Ο κόσμος ομοιάζει με μια μπάλα χιονιού που όσο κατρακυλάει στον γκρεμό τόσο περισσότερο χιόνι μαζεύει και τόσο πιο ασταμάτητη είναι η πορεία της.

  Έναν Άγγελο χρειαζόμαστε να φωνάξει το «ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ»

  ΛΟΓΟΙ ΓΕΡΟΝΤΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Συμφωνώ μαζί σου και εγώ το ίδιο ΠΑΟΚ, αλλά αυτό ο άνθρωπος άλλαξε την ψυχολογία ενός ολόκληρου λαού.
  Μέχρι τότε υπήρχε μία νοοτροπία ηττοπάθειας, από πριν αποδεχόμενοι την "κατωτερότητα" μας πριν καν ξεκινήσουμε να παίζουμε.
  Από τότε σε όλα τα αθλήματα είδαμε άλματα γιατί άλλαξε ο ψυχισμός, τα πάντα στα ίσια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.