16/5/18

Τα είπε ο μακαριστός Αντώνιος Σιατίστης από το 2005...

...και αναδείξαμε από το παρόν (ΕΔΩ - στη νέα έκδοση του blog)
 

Ρώσοι και Αμερικανοί πολίτες φοβούνται Γ’ ΠΠ, λόγω Συρίας

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος17/5/18, 9:36 π.μ.

  Ο Γ'ΠΠ (κατά την ταπεινή άποψη του γράφοντος) θα γίνει

  1.) επειδή το θέλουν οι λεγόμενοι εκφραστές του μυστηρίου της ανομίας, για να επιτύχουν αυτό που "υπόσχονται" οι λεγόμενες "ταφόπλακες της ανθρωπότητας" (Georgia Guidestones) στη Τζόρτζια των ΗΠΑ (ή αλλιώς οι 10 εντολές του διαβόλου) αφού μόνο με έναν τέτοιο πόλεμο και με ανθρωποκτόνες επιδημίες ιών τύπου Embola κατασκευασμένων σε εργαστήρια παρανοϊκών επιστημόνων της ΝΤΠ (όπως του Dr. Eric Pianca) μπορεί να επιτευχθεί η επιδιωκόμενη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού από 7 δις σε μισό δις ("Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature").

  2.) επειδή θα το επιτρέψει Ο Θεός για να χωριστεί η "ήρα από το σιτάρι".

  ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ με μια παραβολή: Ως γνωστόν ο Κύριος δεν επιτρέπει κανένα κακό, αν από αυτό δεν προκύψει κάτι καλύτερο. Εκείνοι που οργανώνουν και επιδιώκουν τον Γ'ΠΠ μοιάζουν με ένα μαχαιροβγάλτη ο οποίος προσπαθεί να μαχαιρώσει έναν καρκινοπαθή (στην περίπτωσή μας τη μισοπεθαμένη από την αμαρτία και την αποστασία από το Δημιουργό της ανθρωπότητα).

  Η Σοφία του Θεού όμως θα οδηγήσει το χέρι που εγκληματεί, στους κακοήθεις όγκους του ασθενούς με χειρουργική ακρίβεια έτσι, ώστε όχι μόνο το παρ' ολίγον θύμα να επιβιώσει, αλλά και να θεραπευτεί από τον καρκίνο, αφού οι κακοήθεις όγκοι θα έχουν αφαιρεθεί ακούσια από τον επίδοξο δολοφόνο.

  Θα μου πεις, έχουμε αποδείξεις, π.χ. από όσα προφητεύουν οι Άγιοί μας, για την ακρίβεια τέτοιου είδους "χειρουργικών" επεμβάσεων;

  ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ: Τι λέει ο Πατροκοσμάς; Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί στον πόλεμο αυτό, το 1/3 θα πάει στην «Κόκκινη Μηλιά» και το 1/3 θα εκχριστιανιστεί. Το "νυστέρι" Του Θεού θα έχει τόσο ασύλληπτη - για τα ανθρώπινα δεδομένα – ακρίβεια, ώστε να αποδώσει Θεία Δικαιοσύνη μέσα από μια τόσο φρικτή διαδικασία, όπου οι τύχες των ανθρώπων φαίνεται να βρίσκονται αποκλειστικά στα χέρια των αντιμαχόμενων πλευρών, μέσα από μια πολεμική καραμπόλα που τα αποτελέσματά της φαινομενικά είναι αδύνατον να ελεγχθούν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.