9/4/18

«Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»Από το "ΗΓΓΙΚΕΝ", 17/04/2012


Συγγενικό πρόσωπο του παπα-Γιάννη Καλαΐδη μας ανέφερε:
«Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!" Μας προβλημάτισε όλους έντονα...
Πέρασε ο καιρός και μετά 6 μήνες σε άλλη γιορτή που ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Γι' αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί - εγώ είμαι ο τελευταίος - και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/4/18, 7:35 μ.μ.

  Επειδή το επόμενο σχόλιο είναι καλοπροαίρετο, παρακαλώ πολύ να δημοσιευτεί.

  Υπάρχει πολύ μεγάλο μπέρδεμα με τις διάφορες προρρήσεις που παρουσιάζονται δημόσια.
  Η Κωνσταντινούπολη, με όσα γνωρίζω, θα απελευθερωθεί στον Αρμαγεδώνα, δηλαδή στην ΔΕΥΤΕΡΗ φάση του μελλοντικού μεγάλου γενικού πολέμου.
  Εάν πιστέψουμε ότι μεταφέρθηκαν σωστά τα λόγια του παπα-Γιάννη Καλαΐδη, και ότι πρόκειται περί αληθινής προφητείας, τότε πως θα ταιριάξουμε-συνδυάσουμε τα λόγια του Αγίου Παϊσίου για την «ξήρανση» του ποταμού Ευφράτη (ή οποία «ξήρανση», σύμφωνα με την Αποκάλυψη του Ιωάννη, θα γίνει στον Αρμαγεδώνα, δηλαδή στην ΔΕΥΤΕΡΗ φάση του πολέμου);

  Στα βιβλία που έγραψε ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου, γνωστός του Αγίου Παϊσίου, ΔΕΝ αναφέρει ΠΟΥΘΕΝΑ (σε ΚΑΝΕΝΑ βιβλίο του), ότι αναβάλλεται για μεγάλο χρονικό διάστημα η πορεία προς τον Αντίχριστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ανώνυμος10/4/18, 9:15 π.μ.

   Ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης είπε ότι ο (μελλοντικός μεγάλος γενικός) πόλεμος θα διαρκέσει τέσσερα χρόνια.
   Εννοούσε προφανώς, στα τέσσερα χρόνια, τις ΔΥΟ φάσεις του πολέμου ΚΑΙ τον ενδιάμεσο "ειρηνικό" χρόνο μεταξύ των ΔΥΟ φάσεων του πολέμου.

   Εγώ προσωπικά είμαι πολύ επιφυλακτικός, με τις προρρήσεις που λένε ότι η Κωνσταντινούπολη θα απελευθερωθεί στον άμεσο και κοντινό χρόνο, πριν από την λαίλαπα του Αντίχριστου.
   Γνωρίζω ότι σκανδαλίζω κάποιους, ίσως πολλούς, με όσα λέγω. Μιλώ όμως καλοπροαίρετα, και έχοντας μελετήσει αρκετά τα κείμενα των σύγχρονων Αγίων και της Αγίας Γραφής.

   Διαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.