20/4/18

Προειδοποιεί και το ΓΕΕΘΑ: Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες σε Κω, Λέσβο, Σάμο

 ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΟΙΚΕΙΩΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ!Προειδοποιεί και το ΓΕΕΘΑ: Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες σε Κω, Λέσβο, Σάμο

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος20/4/18, 11:53 μ.μ.

  Και ο αφελής λαός θα πιστέψει ότι το ΓΕΕΘΑ είναι πατριωτικό και μας προειδοποιεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος21/4/18, 12:06 π.μ.

  Καλά. Φουλ αναξιοπιστία σε αυτές τις αναλύσεις και στα blogs γενικότερα. Δεν είναι σχεδόν κανείς ουδέτερος κι έτσι οι απόψεις συνήθως λανθάνουν. Εάν κάποιος πει κάτι άλλο, αμέσως θα το θάψουμε κ θα το επικρίνουμε, αφού κανείς δεν είναι ουδέτερος.
  Π.χ., έχετε σκεφτεί να είναι συνάδελφοι οι απέναντι με τους εδώ, και όλα αυτά να είναι θέατρο για να χωνέψει ο λαός πιο εύκολα τη μοιρασιά? Όχι πάντα τουλάχιστον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Είναι απίστευτα δύσκολο το πρόβλημα γιατί έρχονται αναμεμειγμένοι πραγματικά καθημαγμένοι άνθρωποι, με άλλους που έχουν κακές προθέσεις εναντίον μας.
   Οπότε σε κάθε λογικό άνθρωπο θεωρώ ότι παλεύουν μέσα του, η ανθρωπιά με την ευθύνη διαφύλαξης της πατρίδας μας.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/18, 11:20 π.μ.

   Εάν το πάμε έτσι, στον πόλεμο θα υπάρχουν κ αντίπαλοι στρατιώτες που δε θα συμφωνούν με τον εχθρό μας. Άρα τι θα κάνουμε, θα το σκεφτούμε να κάνουμε άμυνα? Είναι το ίδιο.

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος21/4/18, 2:10 μ.μ.

  Μου είχε κάνει τότε εντύπωση και δεν ξέρω αν ήταν προφητεία ή συμπέρασμα βάσει δεδομένων. Δεν ξέρω ούτε αν έχει σχέση με το συγκεκριμένο θέμα ή είναι κάτι άλλο, το θυμήθηκα προσφατα με τις εικόνες στη Θεσσαλονίκη. Το παραθέτω:
  "Σε άλλο δε σημείο της αιχμηρής απάντησής του ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ αναφέρει ότι ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης θα είναι το πρώτο θύμα του Ισλάμ, λόγω των απόψεων ελευθεριότητας που εκφράζει: «Αγνοεί βέβαια ότι το ιδεολόγημα του Ισλάμ, όπως φαίνεται από το κείμενό του, θα είναι και το πρώτο θύμα, λόγω των απόψεων ελευθεριότητας που εκφράζει, εάν συνοικήσει με χιλιάδες μουσουλμάνους στην συμπρωτεύουσα, όπως έυχεται»..

  Πηγή: Μητροπολίτης Πειραιώς: Ο Μπουτάρης θα είναι το πρώτο θύμα του Ισλάμ | iefimerida.gr

  Ελλάδα
  25|02|2016 20:04"

  Θυμηθείτε και μια νομίζω δική σας ανάρτηση με μια κυρία και την αγία Χρυσή (αν δεν κάνω λάθος) πράγμα που σημαίνει εξάπλωση γενικότερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.