23/4/18

Οι νέες ταυτότητες έρχονται: Πλήρης παρακολούθηση των πάντων για το... καλό μας

8 σχόλια:

 1. Οπως δηλώνεται όμως:
  "θα πρέπει να αντικατασταθούν μέσα σε τέσσερα χρόνια υποχρεωτικά,"(...4 χρόνια)
  οπότε ...βλέπουμε και πάλι :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος23/4/18, 4:00 μ.μ.

  ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΗΣΥΧΑΣΤΟΥ ("ΕΚΦΡΑΣΙΣ ΜΟΝΑΧΙΚΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ")

  Καν μυριάκις δοκιμαστείς και σε πειράξει ο Σατανάς, ίνα σου αμβλύνει την Πίστιν, εσύ προτίμησε μυριάκις τον θάνατον και μη υπακούσεις την γνώσιν.

  Και ούτως θα ανοιγή η θύρα των μυστηρίων. Και θα θαυμάσεις ότι ήσουν πρότερον δεμένος με αλύσεις της γνώσεως. Και τώρα πετάς με πτέρυγας θεϊκάς επάνω από την γην. Και αναπνέεις άλλον αέρα ελευθερίας, όπου οι άλλοι τον υστερούνται.

  Ει δε και βλέπεις την γνώσιν να βασιλεύει, και εις ένα παραμικρό κίνδυνο τα χάνεις και απελπίζεσαι, γίνωσκε ότι εισέτι υστερείσαι της Πίστεως. Και επομένως δεν έχεις ακόμη όλην σου την ελπίδα εις τον Θεόν ότι δύναται να σε σώσει από κάθε κακόν.

  Φρόντισε να διορθωθείς εδώ καθώς λέγομεν δια να μην υστερηθείς ένα τόσο μέγα καλόν.

  ΟΥΡΑΝΟΔΡΟΜΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος23/4/18, 6:56 μ.μ.

  Οταν ηδη δεν σε ρωτάνε καν ποιός είσαι ή πως σε λενε, παρα σου ζητουν τον ΑΦΜ ή ΑΜΚΑ - που σημειωτέον δεν αλλάζουν όπως π.χ. ο αριθμος ταυτότητος ο οποίος παραδόξως ενδέχεται να αλλάξει εφ΄όσον για παραδειγμα χαθεί η ταυτότητα - ατιλαμβανόμαστε ότι όλο και περισσότερο το πρόσωπο - ο άνθρωπος υπόκειται σε έλεγχο και ταυτοποίησή του με βάση την τεχνολογία. Η τεχνολογία απο μόνη της δεν είναι καλή η κακή, η χρήση της όμως δύναται να χρησιμοποιηθεί είτε για το καλό είτε για το κακό του ανθρώπου.
  Άρα ο ουσιαστικός έλεγχος ενώ αναπτύσσεται παραπλευρα, και χωρίς αντιδράσεις, χτίζοντας το ουσιαστικό οικοδόμημα των απαιτουμένων για τους όποιους σκοπούς πληροφοριών, έχει σαν μελλοντική αιχμή του δόρατος την τελική ταυτοποίση του προσώπου,με τεχνολογικό σύστημα που θα φέρεται απο τον άνθρωπο απαραιτήτως, και ενώ θα φέρεται δύσκολα θα αφαιρείται......
  Μ.Δ.Κ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος23/4/18, 7:05 μ.μ.

  Δια τον λόγον ενός δαίμονος παραιτείσαι της μάχης;
  Και πού είδες εσύ τον χειμώνα; Πού χιονοθύελλες; Πού τάγματα και συντάγματα δαιμόνων να σε φοβερίζουν;

  Ενός δαίμονος απειλήν επτοήθης; Αλλά μην πιστεύσεις ποτέ εις αυτά όπου λέγει. Διότι είναι ανέκαθεν ψεύστης. Και δεν έχει ουδεμίαν ισχύν καθ' ημών, ει μη μόνον εαν ευρεθώμεν εις την υπερήφανον αγνωσίαν.

  Αυτοί μόνον απειλούν και φοβερίζουν ημάς, όχι όμως ότι ισχύουν. Διότι εάν εις τους χοίρους δεν είχαν εξουσίαν να πάνε, πώς θα πειράξουν ημάς χωρίς την άδεια Του Κυρίου;

  Λοιπόν μάθε να έχεις φρόνημα ταπεινόν και μη φοβήσαι ποσώς λόγους δαιμονισμένου ανθρώπου.

  Διότι δια στόματος του ανθρώπου λαλεί ο δαίμων!!!

  ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΗΣΥΧΑΣΤΗΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος23/4/18, 11:12 μ.μ.

  Όσιος Αγιορείτης Αρχιμανδρίτης Σωφρόνιος Σαχάρωφ, μαθητής του Αγίου Σιλουανού του Αθωνίτου: δυο ομιλίες.

  1) Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΓΙΣΜΟΙ:

  https://www.youtube.com/watch?v=WWHUaka_xxw

  2) Η ΟΔΟΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΩΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ....

  https://www.youtube.com/watch?v=end1KMVfTWI

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος23/4/18, 11:41 μ.μ.

  Ὁ ὅσιος Ἰάκωβος ὁ ἐν Εὐβοίᾳ ὡς ἱερουργὸς τῶν μυστηρίων τοῦ Θεοῦ.

  Ὁμιλία Πανιερωτάτου Μητροπολίτου Μόρφου κ. Νεοφύτου στὴν ἱερατικὴ σύναξη τῆς Μητροπόλεως Λεμεσοῦ, ποὺ πραγματοποιήθηκε στὴν αἰθουσα ἐκδηλώσεων Ἱερᾶς Μητροπολέως Λεμεσοῦ στὶς 11 Ἰανουαρίου 2018.

  https://www.youtube.com/watch?v=o9YHTpCWaoo

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Σημεία των καιρών - Έτσι θα γίνει το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης: στο DNA

  https://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_T7ooRs

  Το βίντεο αναφέρεται στην άγνωστη για τους περισσότερους τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων (digital data) στο DNA, η οποία θα αντικαταστήσει την τεχνολογία των σκληρών δίσκων και θα δώσει ασύλληπτες δυνατότητες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές - μια τεχνολογία για την οποία η Microsoft εργάζεται πυρετωδώς για την εξέλιξή της.

  Η τεχνολογία αυτή είναι που θα χρησιμοποιηθεί για το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ πάνω στο ανθρώπινο σώμα, στο ανθρώπινο DNA και ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί εν δυνάμει και κατά την έκδοση της νέας ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ, μέσω της Ιριδοσκόπησης (σκανάρισμα της ίριδας του ματιού), Παλαμοσκόπησης (σκανάρισμα των αιμοφόρων αγγείων της παλάμης του χεριού) και Δακτυλοσκόπησης (σκανάρισμα αντίστοιχα του δακτύλου).

  Αυτά τα στοιχεία θα πρέπει να δοθούν από τον κάθε πολίτη κατά την έκδοση της νέας Ταυτότητας και είναι τα λεγόμενα Βιομετρικά Στοιχεία. Μαζί με αυτά όμως κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί οτι κατά την έκδοση της ταυτότητας δεν θα χαραχτούν και δεδομένα πάνω στο DNA μας με τη νέα αυτή τεχνολογία.

  Το σίγουρο πάντως είναι οτι αυτή θα είναι η τεχνολογία του ΧΑΡΑΓΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ που θα χρησιμοποιήσουν οι Πρόδρομοι του Αντιχρίστου (σε συνδυασμό με την Ιριδοσκόπηση, Παλαμοσκόπηση και Δακτυλοσκόπηση) και στη συνέχεια ο ίδιος ο Αντίχριστος θα επιβάλει υποχρεωτικά σε όλον τον πλανήτη, ώστε αν δεν έχεις πάνω σου (στο DNA) χαραγμένο το νούμερό σου, με το οποίο θα κάνεις τις συναλλαγές σου, θα βρίσκεσαι εκτός συστήματος και δεν θα μπορείς ούτε να πουλάς, ούτε και να αγοράζεις.

  Άλλα όμως τα σχέδια του ανθρώπων και άλλα του Θεού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.