17/4/18

ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ – Η Ε.Ε. ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος17/4/18, 8:57 μ.μ.

  ΠΕΡΙ ΓΝΩΣΕΩΣ

  Τη γνώση ακολουθεί ο φόβος, διότι όσο βαδίζει κανείς με τους τρόπους της γνώσεως τόσο δεσμεύεται από το φόβο και δε μπορεί να ελευθερωθεί από αυτόν.

  ΠΕΡΙ ΠΙΣΤΕΩΣ
  Την Πίστη ακολουθεί η ελπίδα. Όποιος ακολουθεί την Πίστη γίνεται αμέσως ελεύθερος και αυτεξούσιος και χρησιμοποιεί όλα τα πράγματα ελεύθερα και εξουσιαστικά ως υιός Του Θεού. Όποιος βρήκε τα κλειδιά της Πίστεως χρησιμοποιεί ως θεός όλα τα είδη της κτίσεως. Διότι η Πίστη έχει την εξουσία να δημιουργήσει νέα κτίση κατά του παράδειγμα Του Θεού.

  Εκείνοι, στους οποίους ανατέλλει το φως της Πίστεως δεν επιτρέπεται να ριψοκινδυνεύουν να προσεύχονται πάλι υπέρ των εαυτών τους και να ζητούν «δος ημίν τούτο», ή «πάρε από εμάς αυτό» ούτε να φροντίζουν για τους εαυτούς των με οποιοδήποτε τρόπο.
  Διότι με τους νοερούς οφθαλμούς της Πίστεως βλέπουν κάθε ώρα και στιγμή την Πατρική πρόνοια που τους επισκιάζει εκ μέρους του αληθινού εκείνου Πατρός, που με την πολλή και άμετρη Αγάπη Του ξεπερνά κάθε πατρική αγάπη, που μπορεί και έχει τη δύναμη να μας προμηθεύσει με αφθονία όλα τα πράγματα περισσότερο απ’ ό,τι εμείς ζητούμε και σκεπτόμαστε και συλλογιζόμαστε.

  --------------------------------------------
  Αγίου Ισαάκ του Σύρου (Λόγοι Ασκητικοί, λόγος ΞΒ’, 2-4)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σημεία των καιρών - Έτσι θα γίνει το ΧΑΡΑΓΜΑ της Αποκάλυψης: στο DNA

  https://www.youtube.com/watch?v=-4NJ_T7ooRs

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.