19/3/18

Χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων το PRONEWS: Διαδίδει ότι ο Κοτζιάς «φοβάται» την Τουρκία – Ποια η αλήθεια!

 Το σωστό να λέγεται: 

Το φιλοσυριζαίικο tribune εν προκειμένω έχει δίκηο.

Το PRONEWS στον βωμό των κλικς και της κονόμας διαστρέβλωσε την αλήθεια όπως θα διαστρεβλωθεί αυτή εάν ο Κοτζιάς παραμείνει στις υφιστάμενες θέσεις του για το Σκοπιανό δηλ. επιμένοντας σε λύση που θα εμπεριέχει το όνομα Μακεδονία σε οποιαδήποτε μορφή.

Χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων το PRONEWS: Διαδίδει ότι ο Κοτζιάς «φοβάται» την Τουρκία – Ποια η αλήθεια!

3 σχόλια:

 1. Διαβάστε προσεκτικά το σχόλιο του Pronews για τον Ελληνικό Στρατό.Ίσα-ίσα που τον επαινεί και μάλιστα μπορεί να επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στους Τούρκους αν δεν προ δοθεί από πολιτικούς τύπου Κοτζιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διαβάστε προσεκτικά το σχόλιο του Pronews για τον Ελληνικό Στρατό.Ίσα-ίσα που τον επαινεί και μάλιστα μπορεί να επιφέρει συντριπτικό πλήγμα στους Τούρκους αν δεν προ δοθεί από πολιτικούς τύπου Κοτζιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος19/3/18, 9:39 μ.μ.

  Το μυστικό ειναι ότι το PRONEWS εχει γινει ευερεως αντιληπτό οτι τελευταιως τιμολογει την αναγνωσιμοτητα του και προσνατολιζει τα αρθρα του στα χναρια του Olympia με τα γνωστα ωφέλη. Οταν ολα "πηγαινουν καλά" τοτε αντιγραφουν κοινα ανακοινωθεντα. Οταν στερευει η πηγή προκαλουν;. Η υπαρχουν και αλλοι μηχανισμοι με λονδρεζικα κοστουμια που τρεφουν ιδιαιτερη εκτιμηση στον Κοτζιά μετα το φιασκο του Κραν Μοντανά.
  Πριν απο λιγο το ιδιο μπλογκ επανήλθε προκαλώντας τον ΥΠΕΞ για τις δηλώσεις Ερντογάν για «καταπιεσμένα αδέλφια» σε Ξάνθη-Κομοτηνή.
  Ξεχνουν οτι οταν αποκαλυφθεις ο αναγνώστης σε πετά στο καλαθι οπως το Olympia.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.