21/4/18

«θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»


Από το "ΗΓΓΙΚΕΝ", 01/03/2015

Τα παρακάτω διαδραματίστηκαν το 2005:


«Μια μέρα ήμασταν μαζεμένοι σε κάποια γιορτή ενός μέλους της οικογένειας και ο παπά-Γιάννης προβληματισμένος μας είπε "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας : λυπάμαι που δεν υπάρχει ένας ανδρείος να δει το παιδί του να πεθαίνει από την πείνα και να μην παίρνει αυτήν την ταυτότητα!" Μας προβλημάτισε όλους έντονα...

Πέρασε ο καιρός και μετά 6 μήνες σε άλλη γιορτή που ήταν όλη η ευρύτερη οικογένεια μαζεμένη, μας είπε χαρούμενος αυτήν την φορά "ακούστε καλά τι θα σας πω και να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το θυμόσαστε : τα γεγονότα της παράδοσης της Πόλης στους Έλληνες θα προλάβουν την έκδοση αυτής της ταυτότητας κι έτσι θα σωθούν πολλοί άνθρωποι και πολλοί άλλοι λαοί οι οποίοι θα την παίρνανε... Γι' αυτό το θέμα προσευχήθηκαν πάρα πολλοί - εγώ είμαι ο τελευταίος - και ο Θεός εισάκουσε την προσευχή μας! Θα προλάβουν και θα γίνουν τα γεγονότα της Πόλης για να γλιτώσουμε από την ταυτότητα!»

12 σχόλια:

 1. Ανώνυμος21/4/18, 1:43 π.μ.

  Γράφετε... (με έψιλον)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Θα μεταφέρουμε την παρατήρηση στον blogger.

   Διαγραφή
  2. Ανώνυμος21/4/18, 1:57 μ.μ.

   Βασικά επειδή δημιουργείται συχνά σύγχυση:εγώ γράφω, ... εμείς γράφουμε, εσείς γράφετε, αυτοί γράφουν ...
   αλλά εγώ γράφομαι, εσύ γράφεσαι, αυτός γράφεται...

   Διαγραφή
 2. Ανώνυμος21/4/18, 12:36 μ.μ.

  Είχα πάντα ένα προβληματισμό και τον έχω ακόμα:

  Ο Αρχιμανδρίτης Χριστόδουλος Αγγελόγλου, ΓΝΩΡΙΖΕ από ΚΟΝΤΑ τον Άγιο Παΐσιο τον Αγιορείτη, και έγραψε (ο π. Χριστόδουλος) ΔΥΟ βιβλία ειδικά αφιερωμένα στη ζωή και στους λόγους του Αγίου Παϊσίου και ένα βιβλίο με τίτλο "στην Δύση της ελευθερίας" (μιλά για όσα ολοκληρωτικά ήδη συμβαίνουν και για όσα θα συμβούν).
  Σε ΚΑΝΕΝΑ από αυτά τα τρία βιβλία, ΠΟΥΘΕΝΑ, ΔΕΝ αναφέρει ότι θα υπάρξει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα (διάλειμμα) ΠΡΙΝ τον Αντίχριστο. Αντιθέτως λέγει στα βιβλία, ότι η πορεία γίνεται αταλάντευτα προς τον Αντίχριστο.

  Εγώ προσωπικά είμαι αρκετά επιφυλακτικός και διστακτικός, στις προρρήσεις που λένε ότι θα υπάρξει η αναλαμπή της Ορθόδοξης Εκκλησίας, πριν από τον Αντίχριστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Προσωπικά είμαι εντελώς νήπιο επί των θεμάτων αυτών.
   Θα ήθελα όμως να εκφράσω με επιφύλαξη, ότι σύμφωνα με αυτό που αναφέρει στην μαρτυρία ο παπά-Γιάννης Καλαΐδης ότι το θέμα ήταν ανοιχτό και ότι την χρονιά της προαναφερθείσας μαρτυρίας, άλλαξε η βούληση του Θεού!
   Έχω παρατηρήσει ότι όσοι γέροντες αναφέρονταν ότι τώρα θα έχουμε τον αντί έχουν μιλήσει πριν το 2005-2006.
   Από εκεί κι έπειτα το μείζον θέμα είναι, όπως έχουν αναφέρει οι σύγχρονοι Άγιοι Πορφύριος - Παΐσιος, εμείς να είμαστε με τον Χριστό.

   Διαγραφή
  2. υπαρχει και στο youtube απο ζωντανη ομιλια του Γέροντα Ιωσήφ Βατοπαιδινού που είναι φίλος με τον Άγιο Παίσιο,ο οποίος αναφέρει ξεκάθαρη για τον ευσεβή βασιλιά που θά ρθει και θα φέρει μαζί του την αναλαμπή-αναγέννηση της Ορθόδοξης Πίστης μας,και μετά θα ρθει ο αντίδικος.Υπάρχουν και άλλοι ορθόδοξοι άγιοι όπως και ο Άγιος Πορφύριο,που λέει ακριβώς παρόμοια λόγια

   Διαγραφή
  3. 1)«Θα έρθει καιρός που όλοι θα πιστέψουν» λέει ο Αγιος Παίσιος στο ΒΙΒΛΙΟ-Πνευματική Αφύπνιση.Ακόμα λοιπόν εγω δεν βλεπω πολλους να πιστεύουν και αυτό λογικά θα πάρει χρόνια..δεν μπορεί όλος ο κόσμος σε 2-3μερες η σε 1μήνα να πιστέψουν αυτόματα.Επίσης Ο Αγιος κοσμάς ο Αιτωλός είχε πει για την εποχή που θα ρθει πριν το αντιδικο:"Καλότυχος όποιος ζήσει μετά το γενικό πόλεμο. Θα τρώγει με ασημένιο κουτάλι... " + "Μετά το γενικό πόλεμο θα ζήση ο λύκος με τ’ αρνί".("Κοσμάς ο Αιτωλός" του Μητροπολίτη Φλωρίνης).Επίσης υπάρχει και η μαρτυρία αυτη απο τον Άγιο Παίσιο που λέει για τις μέρες που θα έρθουν και οποίες θα έχουν την χάρη του Θεού: «Ρωτήθηκε ο Γέροντας τι θα γίνει με το Γένος μας». -Το Γένος μας θα μεγαλώσει, αν και οι υποτιθέμενοι φίλοι μας θα ήθελαν να το τσαλακώσουν και θα ήταν γι’ αυτούς πολύ ευχάριστο. Αλλά ο Θεός δεν θα το επιτρέψει. Θα κανονίσει ο Θεός τις υποθέσεις του Έθνους. Αν έμενε σε μας, θα το τινάζαμε στον αέρα το Έθνος. Η Τουρκία θα καταστραφεί. Έρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα, θα μας αγγίξει, δεν θα μας καταστρέψει. Μετά από αυτήν την μπόρα θα επέμβει η Χάρη του Θεού. Όλοι ανεξαρτήτως θα πιστέψουν. Δεν θα υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος άπιστος." και πάλι απο άλλο βιβλίο προόρηση του Αγιου Πορφυρίου «Θα έρθει μετά από χρόνια ένα παλικάρι που θα είναι πάρα πολύ πιστό στον Θεό και θα μας κυβερνήσει. Θα έρθει ένα παλικάρι και θα φέρει όλη τη νεολαία κοντά στον Χριστό»(Ο Όσιος Πορφύριος ο Προφήτης – Μαρτυρίες).Λοιπόν δόξα στον Θεό έχουμε τόσους Αγίους που μας μίλησαν γι'αυτα και δεν υπάρχει αμφιβολία γι αυτά που φαίνεται σύντομα θα έρθουν καθώς και οι νέες ταυτότητες ετοιμάζονται αλλά ευτυχώς "δεν θα προλάβουν,θα αρχίσουν τα γεγονότα".Aς προετοιμάστουμε απο τώρα για να έρθει η αναλαμπή νωρίτερα με μετάνοια-εξομολόγηση-Θεία Κοινωνία όπως ο Άγιος Παίσιος συνέχεια έλεγε!Χριστός Ανέστη!!!

   Διαγραφή
 3. Ανώνυμος22/4/18, 7:29 μ.μ.

  Έγραψε πρόσφατα (μεταξύ άλλων), ο Αρχιμανδρίτης Γέροντας Γρηγόριος, σημερινός Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους.
  Το ίδιο κείμενο δημοσιεύτηκε συγχρόνως σε πολλούς διαφορετικούς ιστότοπους.

  "Μήπως ἑτοιμάζονται οἱ πηγάδες τοῦ Μελιγαλᾶ καὶ τὰ φαράγγια, γιὰ νὰ τὰ βοθρίσουνε μὲ πτώματα, μὲ σώματα μαρτύρων καὶ ἁγίων;".

  Πηγή:
  http://poimin.gr/stous-korfous-vrechi-astrafti-ke-vronta

  * * *

  Εγώ έχω μια πολύ έντονη υποψία, σχεδόν βεβαιότητα, ότι κάποια λόγια που είπε ο Άγιος Παΐσιος ο Αγιορείτης, κατανοήθηκαν και ερμηνεύτηκαν ΛΑΘΟΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ανώνυμος22/4/18, 7:37 μ.μ.

  Ο σημερινός Αγιορείτης Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου, Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος, έχει πει σε κάποια σημερινά Πνευματικά παιδιά του:
  "Θα χρειαστεί να ομολογήσετε τον Ιησού Χριστό".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανώνυμος22/4/18, 11:52 μ.μ.

  Ο Αρχιμανδρίτης Γρηγόριος, σημερινός Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Δοχειαρίου Αγίου Όρους, έχει πει πολλές φορές δημόσια στους τελευταίους μήνες, ότι διαδίδονται δημόσια κάποιες ψευτο-προφητείες, χωρίς όμως να κατονομάσει δημόσια και ξεκάθαρα ποιες ακριβώς είναι αυτές οι ψευτο-προφητείες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ανώνυμος25/4/18, 9:17 μ.μ.

  Λοιπόν, συνανήθηκα από φοιτητής πολλές φορε΄ς με τον Αγιο Παίσιο..
  Θυμάμαι ειπε μια φορα : " Θα κτυπήσουν 1-2 νησιά οι Τούρκοι και τότε θα τους βρεί η συμφορά... Τρυγύρω από την Ελλάδα θα γίνονται πόλεμοι, εμείς μόνο θα πεινάσουμε λίγους μήνες...
  ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ, ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥΣ " Νομίζω είχε πεί " οι Ρώσσοι " , αλλά δεν είμαι σίγουρος...
  Δρ. ΝΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.