30/3/18

Μια αφοπλισμένη κοινωνία είναι εκτεθειμένη στις διαθέσεις του καθενός

Σχετικά με το θέμα της οπλοφορίας και της αυτοάμυνας εντός του σπιτιού σου, το πρόβλημα ξεκινάει από την Βουλή που νομοθετεί. Και η Βουλή που νομοθετεί δεν θέλει τους πολίτες οπλισμένους για να μας κλέβουν οι βουλευτές και οι δικοί τους, ελεύθερα και να μπαγλαρώνουν με τους δικαστές και την αστυνομία όποιον αντιδράει. Τον καθένα εξ' αυτών των λωποδυτών, τον φυλάνε τόσοι αστυνομικοί όσους αυτοί διαθέτουν σε μία ολόκληρη πόλη!!!Και μην κανείς ότι εμείς τους βγάζουμε γιατί όπως είδαμε στις τελευταίες εκλογές, η κυβέρνηση αναδείχθηκε σε εκλογές που η συμμετοχή ήταν οριακά λίγο κάτω από το 50%! Δηλαδή, μια συμμορία κομματόσκυλων και χρήσιμων ηλίθιων κρατά υπόδουλο έναν ολόκληρο λαό, με ένα σκάρτο εκλογικό σύστημα!

 Όσο παράδοξο κι αν ακουστεί, μια κοινωνία που οπλοφορούν όλοι είναι μια κοινωνία μια ανυπόταχτη στην οποιαδήποτε σκάρτη εξουσία που μπορεί να διεκδικήσει ξανά την ελευθερία της.

Για να το πούμε αλλιώς:

Μια αφοπλισμένη κοινωνία είναι εκτεθειμένη στις διαθέσεις του καθενός!

Αυτό, ας το σκεφθεί καλά ο καθένας κι ας πράξει τα δέοντα γιατί εάν τώρα μπαίνουν οι ληστές για πλάκα καθημερινά στα σπίτια μας, αύριο που θα επέλθει προσωρινή κατάρρευση, τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.