10/3/18

Η ΚΑΣΣΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ

H-kasseta-me-tis-prorrhseis-toy-geronta-Ioshf-toy-Vatopaidinou

 ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΣΗΦ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΝΟΥ

Από το "ΗΓΓΙΚΕΝ", 7 Ιουλίου 2011
Σημείωση: οι σύνδεσμοι για τα τρία κομμάτια της κασσέτας έχουν απενεργοποιηθεί. Θα έρθουμε σε επαφή με τους ανθρώπους οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους τα αρχεία ώστε να τα "ανεβάσουν" ξανά το ίντερνετ.Πριν ενάμιση χρόνο περίπου είχα πληροφορηθεί για την ύπαρξη μίας κασσέτας όπου ο γέροντας Ιωσήφ του Βατοπαιδινού έκανε αναφορά για τα επερχόμενα με μεγάλη σαφήνεια. Την κασσέτα την είχε κάποια κοπέλα - εάν θυμάμαι καλά η ΜΑΡΙΑ - στην Αθήνα αλλά παρ' όλες τις προτροπές ν' ανέβει στο διαδίκτυο δεν έγινε κάτι για διάφορους λόγους.

Πριν ένα χρόνο και δυο μήνες περίπου πήρα την πρωτοβουλία σε ένα φόρουμ που είμασταν και συζητούσαμε γι' αυτά να θέσω το θέμα ώστε να μάθουμε όλοι τι λέει επιτέλους αυτή η κασσέτα. Μετά κόπων και βασσάνων κι αφού η διαδικασία πέρασε από μύρια κύματα, ο αγαπητός φίλος Romanos (blog "OIMOΣ") κατάφερε και ψηφιοποίησε την κασσέτα και την ανέβασε στο διαδίκτυο σε τρία μέρη.

Εκεί μέσα ο γέροντας Ιωσήφ αναφέρει απίστευτα πράγματα ενώ αυτολογοκρίνεται και δεν λέει για όλα γιατί, όπως αναφέρει, "δεν θα τ' αντέξετε!"...

Η κασσέτα χρονολογείται πριν το 2000... και ο γέροντας κάνει σαφή αναφορά για τα εξής :

1ο - Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία

2ο - Θα αποσυρθεί το ξένο κεφάλαιο

3ο - Θα απολυθούν οι υπάλληλοι

(Σ' αυτό το σημείο η κασσέτα έχει "κοπεί" για να αφαιρεθεί κάτι πολύ σημαντικό το οποίο όμως ίσως ο κόσμος δεν θα άντεχε να μάθει...)

4ο - Πάνω στην αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί θα μας κάνουν πρόκληση οι Τούρκοι...
Είναι απίστευτη η ακρίβεια των λόγων του και είναι εμφανείς οι αντιστοιχίες με ότι συμβαίνει σήμερα!

Πολιτειακή ανωμαλία συνιστά ήδη το Μνημόνιο - όντας αντισυνταγματικό - αλλά μήπως συμβεί κάτι πιο έντονο στο αμέσως επόμενο διάστημα;

Η απόσυρση του ξένου κεφαλαίου νομίζω πως έχει σχέση με την καταβολή κάποιας δόσης - λόγω της πολιτειακής ανωμαλίας;

Εφ' όσον δεν καταβληθεί κάποια επόμενη δόση η απόλυση των υπαλλήλων φαντάζει αυτονόητη καθώς και η αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί πάνω στην οποία θα μας κάνουν την πρόκληση οι Τούρκοι.

Οψόμεθα...


Το επίμαχο απόσπασμα, το έχουν κάνει από την ιστοσελίδα "ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ" ένα μοναδικό βίντεο :Τα τρία ψηφιακά κομμάτια της κασσέτας:

Α' ΜΕΡΟΣ

Β' ΜΕΡΟΣ

Γ' ΜΕΡΟΣ

Δείτε επίσης οπωσδήποτε :
Ο ΓΕΡΩΝ ΙΩΣΗΦ Ο ΒΑΤΟΠΕΔΙΝΟΣ ΠΡΟ 15ΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ...

5 σχόλια:

 1. Ανώνυμος10/3/18, 9:00 π.μ.

  Αγαπητό "Ήγγικεν", βγάλε τελείως τη φωτογραφία του τίτλου που φαίνεται διπλογραμμένη και βάλε τη φωτογραφία όπως είναι στην τελευταία ανάρτηση του προηγούμενου "Ήγγικεν" (bp.blogspot.com/-1tXaf7VXJHA/WqEikEdAggI/AAAAAAAAAQ4/W8mEBVtv3DA-ASMlRGpra5CcapC1TeZpACLcBGAs/s1600/%25CE%2597%25CE%2593%25CE%2593%25CE%2599%25CE%259A%25CE%2595%25CE%259D%2B%25CE%25A4%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%259F%25CE%2598%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%259C%25CE%2595%25CE%259D%25CE%259F.png).

  Επίσης, δεξιά των αναρτήσεων στο blog υπάρχει ο προγραμματισμός. Μπορείς να πάρεις μια παλιά ανάρτηση του προηγούμενου "Ήγγικεν" π.χ. του 2011, να την επικολλήσεις στο "νέα ανάρτηση" και με το ημερολόγιο να την ξαναβάλεις στην ίδια ημερομηνία ώστε και σε αυτό το blog να είναι σε εκείνη την ημερομηνία.

  Αν πάρεις μία - μία τις παλιές σου αναρτήσεις, τις αντιγράψεις με τη html μορφή, τις επικολλήσεις σε κάθε μία "νέα ανάρτηση" και τις βάλεις στις ίδιες ημερομηνίες, θα χτίσεις σιγά - σιγά το νέο blog, έχοντας πάλι όλο το παλιό υλικό, συγκεντρωμένο εδώ!

  Εύχομαι καλή δύναμη στη συνέχιση του blog, καθώς παίρνουμε μεγάλη δύναμη από αυτό. Καλή ανάσταση αδέρφια και καλή Ανάσταση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος10/3/18, 9:08 π.μ.

  Συμπλήρωση: Ξέχασα να αναφέρω πως αν στον τίτλο, μαζί με τη φωτογραφία έχεις γράψει το κείμενο που εμφανίζεται στη φωτογραφία, σβήσε τελείως το κείμενο του τιτλου, ώστε να μείνει καθαρή η φωτογραφία, με το ίδιο κείμενο πάνω της!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σ' ευχαριστώ για τις συμβουλές.
  Ήδη γίνεται κάποια δουλειά με κάποιον φίλο.
  Δυστυχώς όμως δεν υπάρχει το κουράγιο από πλευράς μου για να ψάξω νέα πράγματα.
  Αποφάσισα ώσπου να κλείσει το blog να ανατρέξω σε όλες τις αναρτήσεις και σιγά-σιγά να βάλω κι ότι προλάβω.
  Θα πάρουμε κάποιο back-up και βλέπουμε.
  Το θέμα είναι να συνεχιστεί η προσπάθεια, βοηθώντας - εάν μπορεί - σε μια θετική κατεύθυνση και όχι να ...«δικαιωθεί».
  Έχω πάθει πλάκα όμως με το ενδιαφέρον πάρα πολλών φίλων για βοήθεια!
  Μου φαίνεται απίστευτο!
  Να είστε όλοι καλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Έλα αδερφέ κάνε ένα κουράγιο και θα τα καταφέρεις να τα βάλεις σε μια σειρά. Ειμαστε όλοι μαζί σου. Η Παναγια μας να σε σκεπάζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Καλή άρχή και καλή δύναμη.Πιστεύω θα είσαι καλύτερα στο blogger.Απλά θέλει λίγο υπομονή στην αρχή μέχρι να το συνηθίσεις.Δες μήπως γίνεται να ανεβάσεις το back up από το Ίγγικεν εδώ.Έτσι ίσως μεταφερθεί ότι έχεις στο παλιό blog.Έψαχνα στο google για το Γέροντα Εφραίμ Αριζόνας και βρήκα κάποιες πραγματικά πολύτιμες αναρτήσεις στο "Ίγγικεν" επιστολές σε πνευματικά του παιδιά.Τις έχω κατεβάσει ήδη.Σε ευχαριστώ πολύ για αυτή την ευλογία, να είσαι καλά.Είναι στη διάθεση σου σε περίπτωση που δεν προλάβεις να τις σώσεις.Η Παναγία να είναι μαζί μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Γράφετε μόνο με Ελληνικούς χαρακτήρες.
Σχόλια που δεν δεν είναι σοβαρά θα διαγράφονται.
Η ευθύνη των σχολίων ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους σχολιαστές.